Som Cultura 2021- Ruta cultural amb l’arqueòleg: Romans a la Selva!

Arriba el novembre i la 6a edició del Som Cultura, el Festival de les Experiències Culturals Costa Brava i Pirineu de Girona!

Enguany hem preparat una activitat molt especial, ja que podreu conèixer in situ i de primera mà dos llocs on hi vivien els romans ara fa 2.000 anys. A més, comptarem amb novetats inèdites, ja que els dos jaciments estan en fase d’excavació arqueològica i serà el mateix director de les excavacions que us ho explicarà.

ruta cultural arqueòleg romans la Selva Caldes Tossa Girona Costa Brava

La nostra proposta per aquest Som Cultura 2021, organitzat pel Club Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona i entitat on estem adherits, és la ruta cultural amb l’arqueòleg: Romans a la Selva! de la Civitas a la Vil·la Romana (Caldes de Malavella i Tossa de Mar, la Selva)

Data: Diumenge 7 de novembre de 2021 a les 10h.

Descripció de l’experiència cultural:
Ens endinsarem a la comarca de la Selva de fa 2.000 anys a través de la ciutat romana d’Aquae Calidae i les seves termes (Caldes de Malavella), i de la Vil·la Romana dels Ametllers (Tossa de Mar). Tot plegat de la mà de l’arqueòleg que ho ha excavat i que us n’explicarà tots els secrets, detalls i curiositats. Voleu saber què feien fa 2.000 anys els romans a la Selva? Doncs no us perdeu aquesta ruta!

 • Descobrirem els orígens termals de Caldes de Malavella, on els romans prenien les aigües termals i per què hi van establir una de les vint ciutats romanes de Catalunya.
 • Coneixerem els orígens de Turissa (Tossa de Mar) a través de la Vil·la Romana dels Ametllers, un jaciment romà molt interessant i sovint molt desconegut, on els romans feien el vi.

20211107_som_cultura_atricultura

Condicions de les activitats:
– Les Rutes culturals d’Atri Cultura i Patrimoni SLU: la majoria són en espais naturals i/o urbans, i s’ha de realitzar trasllat entre diversos punts, fet que requereix desplaçaments en cotxe particular (propi). Els desplaçaments no estan inclosos en el preu de l’activitat.
– Es seguiran les normatives i mesures de seguretat vigents de la Covid19. Cal portar mascareta.

Preu: 15€ adults, 10€ de 12 a 17 anys, gratuït menors de 12 anys.
Places limitades i per ordre d’inscripció.
El punt de trobada s’indica per correu electrònic un cop confirmada la reserva.
Durada: La durada de l’activitat és de 3h aprox.
Municipis de la ruta cultural: Caldes de Malavella i Tossa de Mar (la Selva – Girona)
Organitza: Atri Cultura i Patrimoni SLU
Amb el suport de: L’Ajuntament de Caldes de Malavella i l’Ajuntament de Tossa de Mar

Com fer la inscripció? La inscripció es fa en línia a través d’aquest enllaç: https://somcultura.costabrava.org/activitats/ruta-cultural-amb-larqueoleg-romans-a-la-selva-de-la-civitas-a-la-villa-romana/

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que tenim en catàleg, programem o fem a mida!

Amb les visites i rutes culturals amb l’arqueòleg que realitzem des d’Atri Cultura i Patrimoni, proposem que t’endinsis a la Selva més sorprenent i desconeguda! Volem que t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país!

SOBRE NOSALTRES:

 • Som una empresa familiar -d’historiadors, arqueòlegs i documentalistes- dedicada als serveis tècnics, arqueològics, culturals i turístics des de l’any 2013.
 • Estem especialitzats i som amfitrions en activitats de turisme cultural a la comarca de la Selva i a la Selva històrica (part del Gironès i del Maresme) .
 • La nostra missió és apropar i descobrir llocs i històries poc conegudes i amb un gran valor cultural, històric i paisatgístic.

PER QUÈ AMB ATRI CULTURA?

 • Perquè la nostra autenticitat és no vendre fum. Tenim el que tenim i ens agrada explicar-ho i transmetre-ho tal com és, de forma divulgativa per a tots els públics i amb rigor científic.
 • Perquè les activitats és realitzen de la mà d’historiadors i arqueòlegs, que compten amb una llarga trajectòria com a professionals de la divulgació històrica, arqueològica i patrimonial.
 • Perquè fa anys que realitzem excavacions arqueològiques, estudis, publicacions i recerques històriques, i hi ha coses úniques que només nosaltres us podem explicar de primera mà.
 • Perquè creem i realitzem les nostres pròpies visites, rutes i experiències que tenim en catàleg, que programem o que fem a mida segons el que ens demaneu.
 • Perquè valorem la comarca on hem nascut i on vivim, la coneixem, i vetllem per transmetre’n els petits secrets patrimonials i els valors naturals i paisatgístics.
 • Perquè visitant la comarca històrica de la Selva també afavorim l’economia local i el producte local de proximitat.

Generem coneixement local
Descobrir el nostre entorn i la nostra història és la millor garantia de la seva conservació, pervivència i transmissió a les properes generacions.
Col·laborem amb petites empreses i productors del territori i fem divulgació sobre els valors patrimonials de la comarca.

L’arrelament al territori
Ser amfitrions a la nostra terra, on us portem a descobrir racons poc coneguts en espais naturals i d’interès històric. Despertar-vos la curiositat pel nostre passat històric col·lectiu i valorar perquè som un país amb molta història.

Sostenibilitat
En algunes visites culturals s’hi pot arribar en transport públic (principalment tren).
D’altres no, perquè són en espais naturals de les Guilleries o al massís de Cadiretes, però al ser activitats amb grups molt reduïts, també tenim en compte la conservació, preservació i difusió de la natura.

Experiencies Culturals Atri Cultura turisme cultural girona caldes tossa

atri cultura experiencies culturals descobreix la selva turisme cultural

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Descobrim els ibers i el Turó Rodó de Lloret de Mar amb l’arqueòleg

Les nostres propostes de visites culturals amb l’arqueòleg són úniques i diferents. Qui millor et pot explicar els secrets i curiositats de les excavacions a un jaciment, que l’arqueòleg que ho ha excavat? Descobreix el jaciment iber del Turó Rodó de Lloret de Mar, de la mà de l’arqueòleg Joan Llinàs.

VISITA CULTURAL AMB L’ARQUEÒLEG: Descobrim els ibers i el Turó Rodó (Lloret de Mar, la Selva)
Dissabte 11 de setembre de 2021, a les 11h (cal inscripció, places limitades)

Nota: Inicialment, a la programació “Descobreix la Selva – Estiu 2021” aquesta activitat s’havia programat pel diumenge 5 de setembre.

visita cultural ibers Lloret Costa Brava arqueoleg arqueologia

DESCRIPCIÓ: Sabies que les restes arqueològiques del Turó Rodó van ser descobertes l’any 1925 pel farmacèutic lloretenc Enric Botet i Sisó? Coneix de primera mà aquest jaciment ibèric amb l’arqueòleg Joan Llinàs, director de les excavacions realitzades íntegrament entre 2000-2003, i que també ha participat en les diverses tasques de recuperació, difusió  i projecte de reconstrucció de la casa ibera.
Una proposta única que et permet descobrir els secrets i les curiositats dels ibers de Lloret de Mar i el Turó Rodó, de la mà de l’arqueòleg.

INFORMACIÓ I RESERVES:
PREU: 18€ adults, 10€ de 12 a 17 anys, gratuït menors de 12 anys. (inclou l’entrada)
DISPONIBILITAT: Dies publicitats i grups concertats / privats.
MUNICIPI: Lloret de Mar (la Selva, Costa Brava – Girona)
Inscripcions i reserves: Tel. 972.470.735 / info@atri.cat / http://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves
El punt de trobada s’indica un cop confirmada la reserva.

Disponible per a grups privats o concertats. Consulteu disponibilitat i preu.

INFORMACIÓ GENERAL:
Cal inscripció prèvia, places limitades (fins 24h abans)
En aquesta visita programada, màxim 10 persones.
Per fer l’activitat es requereix un mínim d’inscrits.
Cal seguir mesures Covid19 i portar mascareta.
Més informació de les activitats: www.atri.cat/agenda  i www.experienciesculturals.cat
Activitat disponible tot l’any per a grups privats amb reserva prèvia. Contacteu amb nosaltres per a més informació.

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que tenim en catàleg, programem o fem a mida!

Amb les visites i rutes culturals amb l’arqueòleg que realitzem des d’Atri Cultura i Patrimoni, proposem que t’endinsis a la Selva més sorprenent i desconeguda! Volem que t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país!

Qui diu que la història és avorrida i que ja està tot escrit? Quan no tenim documents escrits, l’arqueologia és imprescindible per investigar i conèixer el passat!

Amb aquestes activitats que proposem podràs descobrir el patrimoni cultural i històric de la mà de l’arqueòleg i veuràs el patrimoni amb ulls de científic. Saps que l’arqueologia també és una ciència? La paraula arqueologia procedeix del grec archaios (vell o antic), i de logos (ciència). Tot un món per descobrir! Ens hi acompanyes?

Experiencies Culturals Atri Cultura i Patrimoni

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , ,

Descobreix les Termes Romanes amb l’arqueòleg

Visita amb l’arqueòleg: Caldes Termal i Modernista

Qui millor et pot explicar els secrets i curiositats d’un monument romà de més de 2.000 anys? Aquest estiu descobreix la Caldes Termal i Modernista de la mà de l’arqueòleg Joan Llinàs.

2021_VC_Caldes_termal_modernista_arqueoleg

DESCRIPCIÓ: Passejarem per Caldes de Malavella descobrint els seus orígens termals i coneixent l’arquitectura modernista vinculada al termalisme i a l’estiueig, i alguns dels seus personatges més significatius. Visitarem les Termes Romanes de Caldes de la mà de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg director de les darreres excavacions, i descobrirem restes arqueològiques de l’antiga Aquae Calidae.
PREU: 10€ adults, gratuït menors de 13 anys.
DISPONIBILITAT: Tots els dijous de juliol i agost, a les 19h (estiu 2021), i grups privats.
MUNICIPI: Caldes de Malavella (la Selva, Girona)
INFORMACIÓ GENERAL:
Cal inscripció prèvia, places limitades.
En aquesta visita programada, màxim 10 persones.
Cal seguir mesures Covid19 i portar mascareta.
Inscripcions i reserves: Tel. 972.470.735 / info@atri.cat / http://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves
El punt de trobada s’indica un cop confirmada la reserva

Nota: Activitat disponible tot l’any 2021 amb reserva prèvia. Consulteu els detalls a: http://experienciesculturals.cat/visita-caldes-arqueoleg-termes-romanes-modernisme/

Viu la història i gaudeix del patrimoni cultural amb les Visites, Rutes i Experiències Culturals que tenim en catàleg, programem o fem a mida!

Amb les visites i rutes culturals amb l’arqueòleg que realitzem des d’Atri Cultura i Patrimoni, proposem que t’endinsis a la Selva més sorprenent i desconeguda! Volem que t’emocionis amb la nostra història i gaudeixis del nostre país! Aquest estiu, Catalunya és casa teva!

Qui diu que la història és avorrida i que ja està tot escrit? Quan no tenim documents escrits, l’arqueologia és imprescindible per investigar i conèixer el passat!

Amb aquestes activitats que proposem podràs descobrir el patrimoni cultural i històric de la mà de l’arqueòleg i veuràs el patrimoni amb ulls de científic. Saps que l’arqueologia també és una ciència? La paraula arqueologia procedeix del grec archaios (vell o antic), i de logos (ciència). Tot un món per descobrir! Ens hi acompanyes?

2020_logo_ExperienciesCulturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Aquest estiu, Descobreix la Selva!

Us presentem la programació del 8è cicle “DESCOBREIX LA SELVA” que des d’Atri Cultura i Patrimoni hem preparat per aquest estiu 2021.

Recordeu que les visites i rutes culturals es poden fer els dies programats o per a petits grups el dia i hora que us vagi millor (consultar disponibilitat).

També continua vigent la promoció 2021 “Tria quina Selva vols descobrir”.

 Descobreix la Selva Girona Estiu 2021 visites rutes culturals guiades

DESCOBREIX LA SELVA: VISITES, RUTES I EXPERIÈNCIES CULTURALS
PROGRAMACIÓ ESTIU 2021

DIUMENGE 11 DE JULIOL DE 2021
*VISITA CULTURAL: Misteris de la Blanes Gòtica
Municipi: Blanes (la Selva, Girona)

DIUMENGE 25 DE JULIOL DE 2021
*VISITA CULTURAL: Amer, històries de monjos i revoltes
Municipi: Amer (la Selva, Girona)

DIUMENGE 8 D’AGOST DE 2021
*RUTA CULTURAL: Romànic a les Guilleries
Municipis de la ruta: Santa Coloma de Farners, Arbúcies i Espinelves (la Selva, Girona)

DIUMENGE 22 D’AGOST DE 2021
*RUTA CULTURAL:  Castells del pla de la Selva
Municipis de la ruta: Vidreres i Maçanet de la Selva (la Selva, Girona)

DIUMENGE 5 DE SETEMBRE DE 2021
*VISITA CULTURAL: Descobrim els Ibers i el Turó Rodó amb l’arqueòleg
Municipi: Lloret de Mar (la Selva, Girona)

ELS DIJOUS DE JULIOL I AGOST
*VISITA CULTURAL AMB L’ARQUEÒLEG: Caldes termal i modernista
Municipi: Caldes de Malavella (la Selva, Girona)
Tots els dijous de juliol i agost, a les 19h.

Aquest estiu, endinsa’t a la Selva més sorprenent i desconeguda.
Emociona’t amb la nostra història i gaudeix del nostre país

INFORMACIÓ GENERAL:
Atri Cultura i Patrimoni SLU
Tel. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762 / info@atri.cat

Properament podreu consultar els detalls de cadascuna de les activitats (inscripcions, preus, etc.) a les nostres webs: http://www.atri.cat/agenda i http://www.experienciesculturals.cat

Les inscripcions es poden realitzar fins 24h abans de l’inici de l’activitat si hi ha places disponibles. El punt de trobada es notifica un cop confirmada la reserva.
– Visites culturals: El mitjà de locomoció és a peu. En general són rutes urbanes i aptes per a tots els públics.

– Rutes culturals: El mitjà de locomoció entre municipis és en cotxe (propi) i a peu. Consultar el detall de les activitats per saber si són aptes per a persones amb mobilitat reduïda.

– Totes les activitats es poden realitzar per a grups concertats, i també es poden fer visites i rutes a mida.

– Les activitats programades es realitzen amb grups reduïts (màx. 10-12 persones) i seguint les mesures preventives del COVID19 o que recomani la normativa vigent.

Atri Cultura i Patrimoni SLU es reserva el dret a modificar el present programa si causes imprevistes hi obliguen.

Atri Cultura Patrimoni Experiencies Culturals Caldes Selva Costa Brava Girona

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Per Sant Jordi un llibre, una rosa i una experiència cultural!

Per Sant Jordi un llibre, una rosa i una #ExperiènciaCultural !
Regala i viu la cultura!

Un detall perfecte per a parelles, famílies i amics a qui els encanta descobrir els secrets del seu país. Conèixer el país i la seva la cultura és estimar-lo

Una experiència única i molt especial, ideal per a grups privats i reduïts!

➡️ Informació i reserves: http://experienciesculturals.cat/val-regal-atri-cultura/

*Fent aquest regal esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

2021 st jordi regala experiencies culturals val regal

Atri Cultura i Patrimoni - Experiències Culturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , ,

Per Setmana Santa, tria quina Selva vols descobrir!

PER SETMANA SANTA, TRIA QUINA SELVA VOLS DESCOBRIR!

Una experiència perfecte per a parelles, famílies i amics a qui els encanta descobrir els secrets del seu país.

Conèixer el país i la seva cultura és estimar-lo.

Aprofita la promoció 2021 i escull la teva experiència cultural a la comarca de la Selva:
– Visites per a grups reduïts i privats.
– Tria dia i hora.
– Escull zona segons activitat: mar, plana o muntanya.
– Consulta disponibilitat i fes la teva reserva!

2021 atri cultura visites rutes cuturals la Selva

Per Setmana Santa 2021, tria quina Selva vols descobrir!

Activitats de Setmana Santa incloses dins la promoció 2021 – Experiències Culturals / Val Regal Descobreix la Selva amb Atri Cultura.
Consulta els detalls en els següents enllaços:

Visita Cultural amb l’arqueòleg: Caldes Termal i Modernista (Caldes de Malavella, la Selva. Nucli urbà)

Visita Cultural: Amer, històries de monjos i revoltes (Amer, la Selva. Nucli urbà)

Visita Cultural: Els misteris de la Blanes Gòtica (Blanes, la Selva. Costa Brava)

Visita Cultural: Essència i secrets de Tossa de Mar (Tossa de Mar, la Selva. Costa Brava.)

Visita Cultural: Descoberta del castell romànic de Farners (Santa Coloma de Farners, la Selva. Guilleries)

Ruta cultural: Bandolers i trabucaires al Cor de les Guilleries (Osor, El Coll, Susqueda. Guilleries)

Ruta de Descoberta: Llegendes i misteris de l’estany de Sils (Sils, la Selva)

Ruta de Descoberta: La Vall de Fornils (Susqueda, la Selva. Guilleries)

Aprofita la promoció 2021 i escull la teva experiència cultural!

Condicions de les activitats:
– Experiència disponible tot l’any. Vàlid fins a 31 de desembre de 2021.
– És necessari fer la reserva amb certa antelació.
– Les activitats d’aquesta promoció són per a grups màxims de 6 persones segons les restriccions vigents (per grups més grans, consulteu-nos). Es seguiran les normatives i mesures de seguretat vigents.
– Com a mesura preventiva del COVID19 s’estableix la transferència bancària com a sistema de pagament de les activitats.
– Idiomes de la promoció 2021 del Val Regal: Català i castellà.
– S’ofereixen visites i vals regal a mida per particulars, nuclis de convivència o grups bombolla.
– La durada de la visita, segons activitat, és de 1,5h a 3h aprox.

*Fent aquesta activitat esteu recolzant a petites empreses familiars, com nosaltres, alhora que doneu a conèixer la història i la cultura del nostre país.

Per a més informació i reserves, consulteu: http://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/

2020_logo_ExperienciesCulturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Rutes de Descoberta dins el Som Cultura 2020!

somcultura_2020_ca

Ja som novembre! El mes del Som Cultura, el Festival de les Experiències Culturals del Patronat de Turisme Costa Brava Girona.

El festival d’experiències culturals Som Cultura, que organitza el Club de Màrqueting Cultura i Identitat del Patronat de Turisme Costa Brava Girona celebra enguany  la seva cinquena edició, amb un programa d’una setantena de propostes. #CulturaSegura és una de les etiquetes que acompanyaran permanentment les activitats del festival.

somcultura_2020_ca

En aquesta edició, des d’Atri Cultura i Patrimoni com a associats al club Cultura i Identitat hi participarem amb dues Rutes de Descoberta, perquè us endinseu a la Selva més sorprenent i desconeguda on podreu gaudir del patrimoni cultural i natural.

Les nostres activitats sempre són presencials i de proximitat amb grups reduïts, perquè considerem que s’ha de trepitjar la terra i viure les coses in situ. I sobretot, part de l’experiència també sou vosaltres amb la vostra interacció i participació. De moment no ens podem veure els somriures, però si que ens agrada poder-vos veure i conversar quan fem les visites i rutes culturals, o les rutes de descoberta.

Descobrir el nostre país, gaudir del patrimoni, inspirar-se observant, trepitjar el territori i respirar la natura. Aquestes són algunes de les propostes que us convidem a fer amb les nostres Visites, Rutes Culturals i Rutes de Descoberta que no es poden fer des d’una pantalla.

Si les condicions de la pandèmia del COVID19 ho permeten, dins el Festival de les Experiències Culturals Som Cultura hem programat:

Diumenge 29 de novembre de 2020
(inicialment programat pel 8 de novembre, però reprogramat pel tancament perimetral municipal de cap de setmana)
*RUTA DE DESCOBERTA: La Vall de Fornils
Municipi: Susqueda (la Selva, Girona)

castell_Fornils_AtriCultura_r

Castell de Fornils amb la cinglera del Far a darrera (Susqueda, la Selva. Girona)

DESCRIPCIÓ: Descobrirem el veïnat de Fornils, a Susqueda, situat en un entorn natural privilegiat als peus dels impressionants cingles del Far, on limiten les comarques de la Selva, la Garrotxa i Osona. Una terra aturada en el temps, quan el destí dels seus habitants estava sota el poder feudal dels senyors del castell.
Visitarem les restes del castell de Fornils, al centre de la vall, arribarem fins a les amagades restes del molí del Roure, a tocar de la riera, i coneixerem la història centenària, les curiositats i les llegendes dels antics masos que hi ha escampats per aquest indret tan sorprenent com desconegut.

DISPONIBILITAT: Diumenge 8 de novembre de 2020 i grups privats. Posposat pel 29 de novembre (si no hi ha tancament perimetral municipal).
Municipis de la ruta de descoberta: Susqueda (La Selva, Girona)
Podeu consultar els detalls en el següent enllaç:

ACTIVITAT PRESENCIAL. Ruta de descoberta: Fornils

Diumenge 22 de novembre de 2020
*RUTA DE DESCOBERTA: La Crosa i Sant Llop.
Municipis de la ruta: Sant Dalmai (Vilobí d’Onyar, la Selva) i Estanyol (Bescanó, Gironès)

RD_LaCrosa_Atricultura_r

Balcó sobre la Selva, des del volcà de la Crosa. [Sant Dalmai (Vilobí d’Onyar, la Selva) – Estanyol (Bescanó, Gironès)].

DESCRIPCIÓ: Farem una passejada per un paratge natural tan singular com la Crosa, el cràter volcànic més gran de la península Ibèrica, i descobrirem l’abundant i variat patrimoni cultural que els habitants d’aquest entorn privilegiat ens han deixat al llarg dels segles.
Coneixerem la misteriosa ermita romànica i la torre de telègraf òptic de Sant Llop, una església dedicada a un patró tan poc habitual com Sant Dalmai, els masos històrics que es drecen a la falda del volcà, i fins i tot algun jaciment arqueològic que ens parla del passat més reculat d’aquest indret sorprenent.

DISPONIBILITAT: Diumenge 22 de novembre de 2020 i grups (amb data concertada).
Municipis de la ruta de descoberta: Sant Dalmai – Vilobí d’Onyar (La Selva) i Estanyol – Bescanó (Gironès)
Podeu consultar els detalls en el següent enllaç:
https://somcultura.costabrava.org/events/activitat-presencial-ruta-de-descoberta-la-crosa-i-el-st-llop

2020_logo_ExperienciesCulturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Activitats de tardor: Ruta de Descoberta a Argimon i l’Esparra

DESCOBREIX LA SELVA A LA TARDOR
Rutes Culturals i de Descoberta
Programació tardor 2020:

Diumenge 25 d’octubre de 2020
*RUTA DE DESCOBERTA: Argimon i l’Esparra
Municipi: Riudarenes (la Selva, Girona)

DESCRIPCIÓ: Pujarem a Argimon, a Riudarenes, un excel·lent mirador natural de les Guilleries sobre la plana de la Selva, des del Montseny fins al mar, on coneixerem els secrets de la seva llarga història de més de dos mil anys, del castell medieval dels vescomtes de Cabrera i del posterior santuari.
I també ens endinsarem a l’Esparra, parròquia rural als peus d’Argimon, per descobrir-hi una església víctima del temporal Glòria, la sorprenent torre de la Força de la Roqueta i els orígens familiars de dues importants figures de la literatura catalana.

DISPONIBILITAT: Diumenge 25 d’octubre de 2020 (a les 10h) i grups.
PREU: 12€ adults. Menors de 12 anys gratuït.
Cal inscripció prèvia (fins 24h abans). Places limitades i per ordre d’inscripció.
DURADA APROX. 3h aprox.
Municipi de la ruta de descoberta: Riudarenes (La Selva, Girona)
Nota: El desplaçament fins al punt de trobada i inici de la ruta és amb cotxes particulars (propis)
20201025_ruta_RD_Argimon_Riudarenes_ok

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Atri Cultura i Patrimoni SLU
Tel. 972.470.735 / 620.969.762 /603.643.525  info@atri.cat
– Consulteu com fer la inscripció: http://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/
– Les inscripcions es poden realitzar fins 24h abans de l’inici de l’activitat si hi ha places disponibles.
– El punt de trobada es notifica un cop confirmada la reserva.
– Rutes de descoberta: El mitjà de locomoció és a peu. En general són rutes per entorns naturals, de castells i/o ermites. Consultar el detall de cada activitat per saber si són aptes per a persones amb mobilitat reduïda.
– Visites culturals: El mitjà de locomoció és a peu i en general són en entorns urbans i aptes per a tots els públics.
– Rutes culturals: El mitjà de locomoció és en cotxe (propi) i a peu. Consultar el detall de les activitats per saber si són aptes per a persones amb mobilitat reduïda.
– Totes les activitats es poden realitzar per a grups concertats, i també es poden fer visites i rutes a mida.
– Cal portar calçat adequat, aigua i seguir les mesures preventives del Covid 19 (cal portar mascareta).

Atri Cultura i Patrimoni SLU es reserva el dret a modificar el present programa si causes imprevistes hi obliguen.
Més informació: www.atri.cat i www.experienciesculturals.cat

2020_logo_ExperienciesCulturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

A la tardor, descobreix la Selva i els seus colors!

Aquesta tardor, descobreix la Selva i els seus colors!

Hem programat rutes culturals i de descoberta perquè us endinseu a la Selva més sorprenent i desconeguda!

Les propostes són per a grups reduïts, seguint totes les mesures preventives del Covid-19.

Recordeu que totes les visites i rutes es poden fer els dies programats o per a petits grups (a concertar dia).

2020_Descobreix_LaSelva_tardor

Descobreix la Selva – Tardor 2020. Rutes Culturals i de Descoberta.

DESCOBREIX LA SELVA A LA TARDOR
Rutes Culturals i de Descoberta
Programació tardor 2020:

Diumenge 25 d’octubre de 2020
*RUTA DE DESCOBERTA: Argimon i l’Esparra
Municipi: Riudarenes (la Selva, Girona)

Diumenge 8 de novembre de 2020
*RUTA DE DESCOBERTA: Fornils
Municipi: Susqueda (la Selva, Girona)

Diumenge 22 de novembre de 2020
*RUTA DE DESCOBERTA: La Crosa i St. Llop.
Municipi de la ruta: Sant Dalmai (Vilobí d’Onyar, la Selva) i Estanyol (Bescanó, Gironès)

Diumenge 6 de desembre de 2020
*RUTA DE DESCOBERTA: L’Estany de Sils.
Municipi: Sils (la Selva, Girona)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:
Atri Cultura i Patrimoni SLU
Tel. 972.470.735 / 620.969.762  info@atri.cat
– Consulteu com fer la inscripció: http://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/
– Les inscripcions es poden realitzar fins 24h abans de l’inici de l’activitat si hi ha places disponibles.
– El punt de trobada es notifica un cop confirmada la reserva.
– Rutes de descoberta: El mitjà de locomoció és a peu. En general són rutes per entorns naturals, de castells i/o ermites. Consultar el detall de cada activitat per saber si són aptes per a persones amb mobilitat reduïda.
– Visites culturals: El mitjà de locomoció és a peu i en general són en entorns urbans i aptes per a tots els públics.
– Rutes culturals: El mitjà de locomoció és en cotxe (propi) i a peu. Consultar el detall de les activitats per saber si són aptes per a persones amb mobilitat reduïda.
– Totes les activitats es poden realitzar per a grups concertats, i també es poden fer visites i rutes a mida.
– Cal portar calçat adequat, aigua i seguir les mesures preventives del Covid 19 (cal portar mascareta).

Atri Cultura i Patrimoni SLU es reserva el dret a modificar el present programa si causes imprevistes hi obliguen.
Més informació: www.atri.cat i www.experienciesculturals.cat
2020_logo_ExperienciesCulturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

I al setembre, Ruta de Castells de la Tordera!

El castell de Sant Joan de Blanes i el castell de Palafolls, un a cada costat del riu Tordera, es van construir en llocs estratègics per controlar el mar i el Camí Ral, les vies de comunicació més importants a l’època medieval.

A part de gaudir d’unes vistes espectaculars, en aquesta ruta cultural descobrirem alguns secrets de les històries que amaguen aquests castells, avui un del Maresme (Palafolls) i un de la Selva (Blanes), però que històricament tenen molt més en comú del que sembla.

20200906_ruta_cultural_Castells_Blanes_Palafolls

DISPONIBILITAT: Diumenge 6 de setembre de 2020 i grups concertats.
PREU: 15€ adults, gratuït menors de 12 anys.
Cal inscripció prèvia (fins 24h abans). Places limitades.
Municipis de la ruta: Blanes (la Selva, Girona) i Palafolls (Maresme).
Nota: Els desplaçament fins al punt de trobada i durant la ruta és amb cotxes particulars (propis)

INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS:

Atri Cultura i Patrimoni SLU
Tel. 972.470.735 / 603.643.525 / 620.969.762 / info@atri.cat
– Consulteu com fer la inscripció: http://experienciesculturals.cat/informacio-i-reserves/
– Les inscripcions es poden realitzar fins 24h abans de l’inici de l’activitat si hi ha places disponibles.
– El punt de trobada es notifica un cop confirmada la reserva.
– Rutes culturals: El mitjà de locomoció és en cotxe (propi) i a peu.
– Aquesta activitat no és apta per a persones amb mobilitat reduïda.
– Cal portar calçat adequat, aigua i seguir les mesures preventives del Covid 19 (cal portar mascareta).

Totes les activitats es poden realitzar per a petits grups concertats amb reserva prèvia. També es fan visites i rutes a mida per a grups privats (famílies, grups d’amics, associacions, etc.).
Atri Cultura i Patrimoni SLU es reserva el dret a modificar el present programa si causes imprevistes hi obliguen.
Més informació: www.atri.cat i www.experienciesculturals.cat

2020_logo_ExperienciesCulturals

Publicat a Blog, Turisme Cultural Etiquetat amb: , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,